Συνεδρίες βελονισμού

Τα ραντεβού κλείνονται μόνον κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στον χώρο της Καρόλου Ντηλ 6 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η πρώτη συνάντηση μπορεί να διαρκέσει μέχρι μιάμιση ώρα, συμπεριλαμβάνει την καταγραφή του ιστορικού και την πρώτη θεραπεία βελονισμού, οι ακόλουθες συνεδρίες διαρκούν έως μία ώρα.

Κάθε συνεδρία συμπεριλαμβάνει θεραπεία με βελόνες που διαρκεί από 20 έως 30 λεπτά. Οι βελόνες που χρησιμοποιούμε είναι μιας χρήσης, εξαιρετικά λεπτές και άριστης ποιότητας με στόχο την ελάχιστη ενόχληση και την μέγιστη ευεξία κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Η θεραπεία είναι απολύτως ασφαλής και οι παρενέργειες που μπορεί να εμφανιστούν είναι ασήμαντες και μικρής διάρκειας. Άλλες τεχνικές που μπορεί να χρησιμοποιηθούν εκτός από θεραπεία με βελόνες είναι ηλεκτροβελονισμός, μόξα (ενεργοποίηση σημείων βελονισμού με θερμότητα), βεντούζες και acupressure (ενεργοποίηση σημείων βελονισμού με πίεση).

Ένα μέρος της Κινέζικης Ιατρικής αφορά την διατροφολογία, έτσι ενδέχεται να δοθούν ως μέρος της θεραπείας διατροφικές συμβουλές.
Είναι καλό να φοράτε άνετα ρούχα και να έχετε γευματίσει ελαφριά πριν τη συνεδρία. Επίσης συστήνεται να αποφύγετε το αλκοόλ πριν και μετά τη συνεδρία.

Ώρες λειτουργίας

Η AcuClinic λειτουργεί μόνο με προκαθορισμένες συναντήσεις (ραντεβού)
Δευτέρα έως Παρασκευή: 9:00 – 21:00

Τηλέφωνο

Για οποιαδήποτε απορία ή για να κλείσετε ραντεβού καλέστε το 2310 234381

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας COVID 19 είναι απαραίτητο να φοράτε μάσκα καθ’όλη την διάρκεια της επίσκεψής σας (αν δεν έχετε θα σας την παρέχουμε) και να απολυμάνετε τα χέρια σας κατά την είσοδο στο κέντρο.